» » » » Scyavuru Crema alle Mandorle / Mandel Creme, 200gr

Scyavuru Crema alle Mandorle / Mandel Creme, 200gr

69,95 DKK

Creme Mandel

Varenummer: 247863 Kategori:

Produkt beskrivelse

Smørepålæg Mandel

Scyavuru Crema alle Mandorle, 200gr

Hurtigt overblik
Scyavuru Almond Cream er en fornøjelse for sande kendere: lavet med udvalgte mandler, det har en umiskendelig konsistens og smag.Med en sød smag og en behagelig mandel aroma har denne creme en perfekt konsistens at blive spredt.
Brug det til at sprede dine kager eller sprede på brød til en komplet morgenmad. Du kan også bruge den til fremstilling af lækre slik og desserter

Ingredienser:
Sukker, olier (solsikkeolie og rapsfrø i varierende proportioner) og ikke-hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer (palme- og palmekerner), mandler 25%, skummetmælkspulver, vallepulver, emulgeringsmiddel (E 322 soja lecithin), aromastoffer (vanillin) . Kan indeholde tracer af tørret tørret frugt.

Fabrikantens historie
Scyavuru gårde er baseret på den sicilianske passion for landet og dens frugter, om kærlighed til en uvurderlig kulturarv og om opmærksomhed på de ældste traditioner. Scyavuru er faktisk et udtryk fra den sicilianske dialekt, hvilket betyder duft, parfume. Og det er netop fra virksomhedens laboratorie af smagsstoffer, at de bedste produkter produceres og forsøger at afskaffe det største antal trin i forsyningskæden for at give forbrugeren friskheden af ​​en ægte mad produceret i harmoni med naturen. Opfyldte opskrifter er de mest gamle traditioner kombineret med et konstant innovativt drev, der kan tilfredsstille selv den mest moderne smag.

Næringsværdier 100 gram :

Kalorier 620 Kcal / 2575 KJ / Kalorier fra fedt 286 Kcal

  • Fedt 46,2 g
  • Mættet fedt 16,2 g
  • Total kulhydrater 42,8 g
  • Sukker fra kulhydrater 42,5 g
  • Proteiner 8,1 g
  • Natrium 0, 2 g.
  • Kostfibre 0,3 g

 

Yderligere Information

Vægt 200 g